CV-ketel E325EC

De zuinigste cv-ketel
Groot warmwatercomfort
Eindeloos betrouwbaar
Blijvend hoog rendement dankzij RVS warmtewisselaar
Hoogste rendement
Laagste kosten
Onderhoudsvrij RVS
Efficiënte levering van warm water door Tapwater Technologie
Weersafhankelijke regeling *

Atag CV-ketel E325EC
Atag

Omschrijving

De ATAG E325EC is een absolute topketel die garant staan voor optimaal comfort in huis. Deze ketel heeft rendementen waar geen andere HR-ketel aan kan tippen. Dit is onlangs opnieuw bewezen door de Consumentenbond. Met de E325EC bespaart u dus fors op uw energiekosten! En behaalde het predikaat: “Beste uit de test” !

Compacte, betrouwbare en zuinigste cv-ketel
De ATAG E325EC is de meest compacte cv-ketel uit het assortiment van ATAG. Met een breedte van slechts 50 cm kan deze bijvoorbeeld in een verloren hoekje of kast worden geïnstalleerd. De ATAG E mag dan compact zijn, maar zijn prestaties zijn enorm: de E325EC levert bijna 18 liter warmwater per minuut (ca. bij 38°C).

Daarom de ATAG E-Serie
De ATAG E levert voldoende warmwater voor een heerlijke douche of het snel vullen van uw ligbad. De ATAG E is bovendien een betrouwbare cv-ketel die door uw installateur eenvoudig en snel geïnstalleerd en onderhouden kan worden.

ATAG cv-ketels leveren jarenlang topprestaties. En daarom durft ATAG warmte te garanderen! U profiteert van 5 jaar garantie op onderdelen en maar liefst 15 jaar op de RVS warmtewisselaar**. Het is zelfs mogelijk de onderdelengarantie te verlengen tot 10 of 15 jaar. Dat is pas zekerheid!