Stand ROC Friese Poort Centrum Duurzaam goed bezocht op Duurzaamheidsbeurs Drachten

Afgelopen zaterdag 8 februari 2014 was er veel belangstelling voor de duurzaamheidsbeurs in De Lawei te Drachten. Het thema was “(T)huis in de toekomst”. Ook ROC Friese Poort was aanwezig met een eigen stand. Er was veel belangstelling, vooral voor het Centrum Duurzaam en natuurlijk het Duurzaam Doen Huis. ROC Friese Poort stond tussen alle duurzame bedrijven op de beurs, en dat was een goeie plek om contacten op te doen met en ervaringen uit te wisselen met het bedrijfsleven.

Centrum Duurzaam
Gerwin Elzinga en Bjorn Stelma, docenten van de vestiging Drachten, presenteerden namens ROC Friese Poort de stand van Centrum Duurzaam. In een 3D film was o.a. te zien hoe het DuurzaamDoenhuis en de innovatiewerkplaats eind 2014 daar een plek krijgen. Nieuw lesmateriaal gericht op duurzaamheid lag voor iedereen ter inzage. Dit lesmateriaal is ontwikkeld door verschillende techniek docenten van verschillende vestigingen.

Duurzaamheidsbeurs Drachten
De 2e duurzaamheidsbeurs heeft als titel: (‘t)Huis in de Toekomst. Diverse bedrijven en instellingen laten de wereld zien van energiebesparende producten, duurzame ingrepen voor thuis, nuttige hulpmiddelen om langer thuis te blijven wonen en nog veel meer.

Over de auteur

Roeland Westra - Als projectleider Centrum Duurzaam duurzaamheid zichtbaar maken voor studenten en bedrijven

Gerelateerde berichten

Comments are closed.