Introductiedag 1e jaar metaalopleidingen

Tijdens de introductieweek op donderdag 7 september bezochten de BOL studenten van de metaalopleidingen drie bedrijven in Franeker. De studenten en docenten werden gastvrij ontvangen bij Talsma Shipyards, King Metaal Machinefabriek en RS Welding. De medewerkers hielden een duidelijk verhaal voor studenten en het team. Af en toe was een woord voorafgaande aan de rondleiding handig, aangezien er in de bedrijfshal veel omgevingsgeluiden waren. De lunch was goed verzorgd. De studenten gaven aan dat het leerzaam was en dat de bedrijven toekomstige werkgever zijn voor hen.

“Ik heb het met de introductie dagen heel erg naar mijn zin gehad en dat was vooral omdat je met de hele klas was en je kon lekker veel met iedereen praatten. Positief was dat we met zijn allen bij bedrijven langs gingen waar we in de toekomst kunnen stagelopen en misschien zelfs werken. Alles was goed geregeld en we hebben lekker gegeten.

Kortom, een geslaagde introductiedag al mogen we de studenten misschien nog wat meer activeren, al zal niet elke student het daarmee eens zijn.

Over de auteur

Roeland Westra - Als projectleider Centrum Duurzaam duurzaamheid zichtbaar maken voor studenten en bedrijven

Gerelateerde berichten

Comments are closed.