Anthony Brak is één van de drie finalisten die genomineerd is voor TopCoach 2017

Na het succes van de TopCoach van het Jaar verkiezing 2016, was dit jaar zo mogelijk nog overweldigender met maar liefst meer dan 700 aanmeldingen grotendeels gedaan door leerlingen. Dat bewijst des te meer dat de erkenning van de praktijkbegeleider in onze branche een zeer actueel thema is!

De verkiezing heeft, op basis van de ervaringen van vorig jaar. een kleine wijziging ondergaan; namelijk dat er een extra categorie is toegevoegd. Er zijn nu 3 categorieën: MKB, Groot bedrijf en Opleidingsbedrijf. Uit de 700 aanmeldingen van dit jaar zijn na een gedegen selectieprocedure ruim 40 bedrijfsbezoeken gerold en uiteindelijk zijn er 3 finalisten gekozen in elk van de 3 categorieën. Anthony Brak van Installatiewerk Noord is één van de drie finalisten die genomineerd is voor TopCoach 2017

Op dinsdag 7 november 2017 organiseert OTIB de TopCoach van het Jaar verkiezing 2017 in Theater ’t Spant in Bussum. In een interactief programma zullen onder leiding van presentator Jan Joost van Gangelen en Topstarters-Ambassadeur Dennis van der Geest diverse gasten zich samen met de aanwezigen buigen over thema’s als Goed Coachen, Grenzen bewaken en Talent regisseren op de werkvloer.

Over de auteur

Roeland Westra - Als projectleider Centrum Duurzaam duurzaamheid zichtbaar maken voor studenten en bedrijven

Gerelateerde berichten

Comments are closed.