Enquête techniek en duurzaamheid in het MBO
Uw bedrijf als koploper in duurzaamheid
Onze toekomstgerichte MBO student
Gezamenlijke duurzame ontwikkelagenda

De wereld verandert in hoog tempo en vooral de technische ontwikkelingen in duurzaamheid zijn voor bedrijven en het MBO beroepsonderwijs nauwelijks bij te benen.  Nieuwe begrippen vliegen ons om de oren zoals bijvoorbeeld energieneutraal, klimaatneutraal en co2neutraal.

Wat betekent dit voor de dienstverlening van uw  bedrijf?
Wat betekent dit voor de toekomstgerichtheid van uw personeel?
Wat betekent dit voor het opleiden van huidige MBO studenten?

Centrum Duurzaam van ROC Friese Poort leidt MBO studenten op met als doel om MBO studenten met de nieuwste duurzame inzichten inzetbaar te maken voor de arbeidsmarkt. Hiertoe organiseert Centrum Duurzaam in samenwerking met bedrijven een 4-tal levensechte onderwijsactiviteiten namelijk het Duurzaam Doen Huis, Duurzaam Doen Lezingen, innovatieprojecten en duurzaamheidsmodules.

Graag willen we samen met het bedrijfsleven inhoud geven aan de nieuwste duurzame ontwikkelingen in het MBO lesprogramma. Daarvoor willen we uw bedrijf graag een 3-tal vragen stellen om te komen tot een duurzame ontwikkelagenda per branche (bouw, elektrotechniek, mechatronica, werktuigbouw,  installatietechniek en ICT).

Met het invullen van de vragen helpt u ons met het toekomstgericht opleiden van MBO studenten en we hopen dat u nieuwe inzichten verkrijgt over uw eigen bedrijf als koploper in duurzame techniek.

Alvast bedankt voor Uw medewerking.


  Vraag 1
  Met welke duurzame ontwikkelingen heeft uw bedrijf nu te maken waar een Mbo student nu al kennis van moet hebben?

  Vraag 2
  Welke duurzame ontwikkelingen ziet uw als bedrijf op zich af komen (de komende jaren) waar een Mbo student zich nu al in moet verdiepen?

  Vraag 3
  Samenwerking met het bedrijfsleven is belangrijk om Mbo studenten op te leiden. Welke bijdrage kan en wil uw bedrijf leveren aan de ontwikkeling van studenten?

  Tips en suggesties

  Bedrijfsnaam (verplicht)

  Branche (verplicht)

  Voornaam (verplicht)

  Achternaam (verplicht)

  E-mail (verplicht)