29 januari 2020: Uit een ander vaatje tappen met all-electric

ROC Friese Poort Centrum Duurzaam, Brink Climate Systems, Flamco, Techniek Nederland, OTIB en Bedrijfsopleidingen en  Installatiewerk Noord nodigen u graag uit voor een DuurzaamDoen Lunchlezing in Leeuwarden op woensdag 29 januari 2020: “Brink en Flamco tappen uit een ander vaatje”.

Hoe ziet ons ideale all-electric concept eruit en wat maakt dit concept succesvol?

Bij all-electric concepten staat het gebruik van duurzame energie voorop, nog belangrijker is het terugdringen van de energiebehoefte. De technisch specialisten van Brink Climate Systems en Flamco praten u tijdens dit lezing graag bij over het vinden van de juiste balans tussen investering, comfort, besparing en CO2-reductie. Aan de hand van diverse voorbeelden (zowel nieuwbouw als renovatie, woningbouw en appartementen) nemen zij u mee naar de meest compacte oplossing voor ventilatie, ruimte verwarming in combinatie met tapwatervoorziening.
Een mooi voorbeeld van hoe Brink Climate Systems en Flamco gezamenlijk het all-electric concept uit een ander vaatje tappen.

Deze lezing is geschikt voor woningbouwverenigingen, bouwbedrijven, overheden, bouw- en techniekstudenten en belangstellenden die nieuwsgierig zijn naar deze all-electric oplossing.

Programma

11.45 uur inloop met een broodje
12.15 uur welkom door Roeland Westra
12.25 uur Menko Kraeima van Brink      
13.00 uur Jeroen van Halem van Flamco
13.30 uur afronding

De lezing vindt plaats op woensdag 29 januari 2020 van 12.15 uur tot 13.30 uur aan de Anne Wadmanwei 6, 8915 BD Leeuwarden Inloop met een broodje vanaf 11.45 uur

Interesse

  Bedrijfsnaam (verplicht)

  Naam (verplicht)

  Functie (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Emailadres (verplicht)

  Aantal personen (verplicht)

  Over de auteur

  Roeland Westra - Als projectleider Centrum Duurzaam duurzaamheid zichtbaar maken voor studenten en bedrijven

  Gerelateerde berichten

  Comments are closed.