30 maart 2023 in Sneek: Terug naar de collegebanken voor alle innovaties in de zonnesector

Sta je te trappelen om het komend jaar iets nieuws te leren? In 2023 trekken we met SolarEdge het land in voor onze eigen College Tour. Net als in het bekende tv-programma gaan we op bezoek bij 11 scholen, om je daar meer te vertellen over de innovaties in onze sector en alle ontwikkelingen bij SolarEdge.

Ga je mee met ons terug naar school?
We nodigen je van harte uit om terug te keren naar de schoolbanken en aanwezig te zijn bij een van de tien edities van onze College Tour. We moedigen je aan om daar al je jeugdige nieuwsgierigheid aan te spreken. Onze experts staan klaar om antwoord te geven op je scherpste vragen!

Voor iedereen op kantoor en op het dak
De SolarEdge College Tour is voor iedereen die bij onze installatiepartners werkt, of je nu op kantoor zit of op het dak staat. Na onze openingspresentatie gaan we uiteen in twee groepen; ‘sales’ en ‘’technisch’. Met de sales-groep zullen wij dieper ingaan op de ontwikkelingen in de sector en hoe deze toe te passen binnen jouw bedrijf. Met de technische groep zullen we alle technische ins & outs van batterijen en backup bespreken. 

Over de auteur

Roeland Westra - Als projectleider Centrum Duurzaam duurzaamheid zichtbaar maken voor studenten en bedrijven

Gerelateerde berichten

Comments are closed.