Woensdag 15 februari: Inspiratiebijeenkomst: isolatie en warmwatervoorziening

Op woensdag 15 februari is weer een inspiratiebijeenkomst over isolatie en warmwatervoorziening. In het Duurzaam Doen Huis van gastheer ROC Friese Poort in Leeuwarden gaan de Freonen samen op onderzoek uit. Halbe Vlietstra – specialist (biobased) isoleren bij Oldenboom Harlingen – neemt ons mee in isolatie van huizen. Hij schenkt speciale aandacht aan de toepassing van biologische materialen.

Een tweede expert – die we nog even geheim houden – duikt in de wondere wereld van warmwatervoorziening. Boilers, doorstroomverwarmers: welke mogelijkheden zijn er, welke zijn het meest energiezuinig en hoe zit het met comfort? Het wordt allemaal duidelijk op woensdag 15 februari.

ACHTERGROND

Deze bijeenkomst is de tweede in een serie. Thema’s die we hierin zullen behandelen zijn onder meer: verwarming, opwekking van energie, opslag van energie, integratie en intelligente systemen. Tijdens deze bijeenkomsten belichten we diverse technieken en kijken ‘onder de motorkap’ in het Duurzaam Doen Huis. We kijken samen met ROC Friese Poort (Centrum Duurzaam) naar duurzame aspecten van deze technieken zoals efficiëntie en besparing, grondstoffengebruik, herbruikbaarheid en circulariteit. Lees hier het verslag van de eerste bijeenkomst over elektrische & infrarood vloerverwarming en verwarmen met airco’s en warmtepompen.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Locatie: Duurzaam Doen Huis van ROC Friese Poort
Adres: Anne Wadmanwei 6, 8914 BD Leeuwarden
Thema: isolatie en warmwatervoorziening
Datum: woensdag 15 februari
Tijdstip: inloop om 15:45 uur, start programma: 16.00 (tot 17.45) uur

Aanmelden is niet meer mogelijk

Over de auteur

Roeland Westra - Als projectleider Centrum Duurzaam duurzaamheid zichtbaar maken voor studenten en bedrijven

Gerelateerde berichten

Comments are closed.