Duurzaam Doen Livestream Lunch: 18 juni 2020: De volgende stap in de energietransitie

ROC Friese Poort Centrum Duurzaam, Energy College RIF Gas 2.0, Bedrijfsopleidingen, Installatiewerk Noord, Techniek Nederland en OTIB nodigen u graag uit voor een DuurzaamDoen Livestream Lunch op donderdag 18 juni 2020 met als spreker Lammert de Wit van SuWoTec.

Stap voorwaarts
Optimaal duurzame energie opwekken, opslaan en gebruiken is de stap voorwaarts in de energie transitie. We produceren meer duurzame energie dan we zelf kunnen gebruiken en creëren hierdoor negatieve impact aan verduurzaming. De oplossing is lokaal opwekken, lokaal opslaan en lokaal gebruiken.

Wat leert de natuur ons?
De uitdaging is om duurzame oplossingen te ontwikkelen voor de energie transitie op basis van wat de natuur en onze planeet ons leert. Dit in combinatie met een gezonde dosis natuurkunde en een beetje scheikunde  ontstaan duurzame en circulaire oplossingen. Wil je weten hoe?  Lammert de Wit van SuWoTec legt uit wat nodig is voor de volgende stap in de energietransitie en hoe dat eruit ziet.

Voor wie?
Deze lezing is geschikt voor woningbouwverenigingen, bouwbedrijven, overheden, bouw-, ICT-, en techniekstudenten en belangstellenden die nieuwsgierig zijn naar de volgende stap in de energietransitie.

Programma
12.00 uur Start livestream met Roeland Westra
12.05 uur Waarom energietransitie? met Anja Hulshof van RIF Gas 2.0
12.10 uur Lammert de Wit van SuWoTec uit Stadskanaal  over de volgende stap in de energietransitie
12.35 uur Ruimte voor vragen     
12.45 uur Einde

Waar
De livestream zenden we uit vanuit onze eigen studio van Audiovisuele Producties van ROC Friese Poort in Drachten, volledig uitgevoerd door onze eigen studenten.

We streamen het event via Youtube. Het Youtubekanaal van ROC Friese Poort is te bereiken via: https://www.youtube.com/user/rocfriesepoort1
Schakel rond 11.50 alvast in.

Ik schuif graag aan vanuit mijn eigen stoel thuis

  Bedrijfsnaam (verplicht)

  Naam (verplicht)

  Functie (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Emailadres (verplicht)

  Aantal personen (verplicht)

  Over de auteur

  Roeland Westra - Als projectleider Centrum Duurzaam duurzaamheid zichtbaar maken voor studenten en bedrijven

  Gerelateerde berichten

  Comments are closed.