Donderdag 26 november 2020: Schuif aan bij de online-lezing over slim water en energie besparen met waterrecycling

ROC Friese Poort Centrum Duurzaam, Energy College RIF Gas 2.0, Bedrijfsopleidingen, Installatiewerk Noord, Techniek Nederland en WIj Techniek nodigen u graag uit voor een DuurzaamDoen Livestream Lunch op donderdag 26 november 2020 met als spreker Sabine Stuiver van Hydraloop.

Sinds oktober 2020 is op NETFLIX het Leeuwarder bedrijf, Hydraloop Systems, te zien in de documentaire Brave Blue World over het belang van innovaties voor het groeiende wereldwijde watertekort. Op donderdag 26 november 2020 komt de Chief Marketing Officer en co-founder van dit bedrijf; Sabine Stuiver, langs voor een online-lezing vanuit Centrum Duurzaam van ROC Friese Poort. In het bijzijn van een selecte groep ROC Friese Poort-studenten.

Hydraloopeen slim water recycling concept
Sabine houdt een interactieve presentatie over de ontwikkeling van de Hydraloop: van de bescheiden start die in haar garage begon tot de mijlpalen die behaald zijn zoals het winnen van meerdere awards, waaronder de Best of the Best award tijdens de CES2020 in Las Vegas, de NETFLIX serie en hoe deze rollercoaster het bedrijf heeft gestuwd tot waar het vandaag staat. Daarnaast vertelt ze ‘wat is het?’ en ‘hoe het werkt’. Ook presenteert ze het ‘Recycle Ready bouwen-concept’ en het ’15, 50 en 75 liter huis’- concept. Deze concepten, die mensen en bedrijven helpen om water te recyclen en hergebruiken, stelt Hydraloop over de hele wereld voor aan projectontwikkelaars, bouwbedrijven, lokale en nationale overheden. Sabine vertelt over de nieuwste Hydraloop-toepassingen om water te besparen en legt uit waarom samenwerking met een wereldwijd netwerk van installateurs zo belangrijk is.

Sabine Stuiver
Is CMO en co-founder van Hydraloop Systems: het Leeuwarder bedrijf dat via vakmedia, beurzen, awards en (free) publicity van Hydraloop een wereldwijd mediafenomeen maakte. Zij is serieel ondernemer met een sterk internationaal zakelijk netwerk, zeer bedreven in marketing & PR, frequent presentator en spreker.

Volg de speech vol technische weetjes (wat is een biobal?), zakelijke tips (leer je talen!) en smakelijke anekdotes (je komt nog eens iemand tegen…) Het verhaal van Hydraloop gaat over dromen en doen, over durven en over doorzetten. En over een duurzame wereld natuurlijk!

We nodigen u van harte uit om deze lezing via onderstaande link bij te wonen op donderdag 26 november 2020 van 10.30 – 11.30 uur.

Klik hier voor de livestream

We zien graag wie allemaal aanschuiven.
Laat het weten via onderstaand contactformulier:

  Bedrijfsnaam (verplicht)

  Naam (verplicht)

  Functie (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Emailadres (verplicht)

  Aantal personen (verplicht)

  Over de auteur

  Roeland Westra - Als projectleider Centrum Duurzaam duurzaamheid zichtbaar maken voor studenten en bedrijven

  Gerelateerde berichten

  Comments are closed.