27 september 2016: DuurzaamDoen lezing over ‘Nul Op De Meter’

ROC Friese Poort Centrum Duurzaam, Uneto-VNI, Kenteq en OTIB nodigen u graag uit op dinsdag 27 september 2016 voor een Duurzaam Doen lunchlezing over energieopslag. Gastspreker is Ronald Serné van Nulwoning.nl die ons meeneemt naar de Nulwoning 2.0.

Nul Op De Meter woning
Nul Op De Meter woning wordt uitgerold. 50.000 coöperatie huurwoningen worden door 5 grote bouw ondernemingen voor 2020 energie neutraal (Nul Op De Meter) gemaakt. Daarnaast wordt de Nulenergie woning steeds meer de standaard voor nieuwbouw. Een ontwikkeling de niet meer te stoppen is.

Maar zijn we er dan?
Salderen is een belangrijke voorwaarde voor Nul Op De Meter maar op enig moment niet meer vol te houden. PV stroom in de zomer op het elektriciteitsnet zetten en zonder kosten deze in de winter weer uit het elektriciteitsnet halen kan niet. Volgens sommigen is de accu revolutie, aangejaagd door de elektrische auto, de oplossing. Klopt dit? Of zijn we er dan nog niet? En zien we de trias energetica nog terug.

Tijd voor de Nulwoning 2.0.
Demand response, opslag van energie en andere zaken, maar eerst de uitdaging waar we voor staan in de volledige breedte begrijpen. Ronald Serné van Nulwoning.nl zal u meenemen in de uitdagingen en de mogelijke oplossingen.

Deze lezing is interessant voor installateurs, woningbouwverenigingen, particulieren en iedereen die geïnteresseerd is in duurzaam bouwen, energiebesparing en energieopslag.

Programma:
11.45 uur inloop met een broodje
12.15 uur welkom door Roeland Westra
12.25 uur presentatie Nulwoning 2.0 door Ronald Serné
12.55 uur Vragen
13.25 uur Afsluiting

Interesse?
De lezing vindt plaats op dinsdag 27 september 2016 van 12.15 uur tot 13.25 uur
op de Anne Wadmanwei 6, 8914 BD Leeuwarden.
Inloop met een broodje vanaf 11.45 uur.

Meld u aan voor deze lezing.

  Bedrijfsnaam (verplicht)

  Naam (verplicht)

  Functie (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Emailadres (verplicht)

  Aantal personen (verplicht)


  Over de auteur

  Roeland Westra - Als projectleider Centrum Duurzaam duurzaamheid zichtbaar maken voor studenten en bedrijven

  Gerelateerde berichten

  Comments are closed.