22 november 2016: DuurzaamDoen lezing over Domotica

 

ROC Friese Poort Centrum Duurzaam, Uneto-VNI, Kenteq en OTIB nodigen u graag uit voor een Duurzaam Doen lunchlezing over domotica. Op dinsdag 22 november 2016 neemt Paul Huisman van Gira u mee in de wereld van domotica, comfort in uw huis, utiliteitspand of zorginstelling.

Gira eNet-systeem
Het draadloze Gira eNet-systeem is een uitgekiende koppeling en besturing van de gebouw-techniek. Ook in oudere gebouwen zijn de nieuwste technologieën probleemloos toe te passen. Met Gira eNet koppel je functies zoals licht- en jaloeziebesturing eenvoudig en draadloos. Voor dit systeem zijn diverse bedieningsapparaten beschikbaar naast achteraf aan te brengen wand- en handzenders. Dankzij de eNet-server is het systeem met de Gira control cliënt ook onderweg via de computer of mobiel met de smart Phone en tablet aan te sturen.

Gira KNX-systeem
Met het Gira KNX-systeem integreer je de meest uiteenlopende apparaten en functies naadloos. Zo bundel en coördineer je moeiteloos verlichting, jaloezieën en rolluiken, verwarming en multimedia-, beveiligings- en deurcommunicatiesystemen tot één geheel. Deze intelligente koppeling automatiseert processen en zorgt voor nog fijner wonen en werken.

Elke willekeurige functie is binnen twee niveaus bereikbaar. Met de Gira HomeServer/FacilityServer app is de complete gebouwentechniek binnen een KNX-systeem gemakkelijk vanuit elke ruimte of onderweg te bedienen met smart Phone, tablet of PC.

Programma
11.45 uur inloop met een broodje
12.15 uur welkom door Roeland Westra
12.25 uur presentatie Paul Huisman
12.55 uur vragen
13.25 uur afsluiting

Interesse?
De lezing vindt plaats op 22 november 2016 van 12.15 uur tot 13.25 uur
op de Anne Wadmanwei 6, 8914 BD Leeuwarden.
Inloop met een broodje vanaf 11.45 uur.

Meld u aan voor deze lezing

  Bedrijfsnaam (verplicht)

  Naam (verplicht)

  Functie (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Emailadres (verplicht)

  Aantal personen (verplicht)

   

  Over de auteur

  Roeland Westra - Als projectleider Centrum Duurzaam duurzaamheid zichtbaar maken voor studenten en bedrijven

  Gerelateerde berichten

  Comments are closed.