15 september 2015: energiebesparing met warmtesystemen

ROC Friese Poort Centrum Duurzaam nodigt u graag uit op dinsdag 15 september 2015 voor een Duurzaam Doen lunchlezing over energiebesparingsmogelijkheden met verschillende warmtesystemen in samenwerking met UNETO-VNI en Kenteq. Johan van Putten van Jaga vertelt over energiebesparing, bij elke watertemperatuur, met de Low-H2O radiatoren van JAGA. Deze Low-H2O radiatoren zijn toe te passen met zowel klassieke cv-installaties als met warmtepompinstallaties. Hij laat tijdens zijn presentatie zien hoe het voor de gebruiker mogelijk is om de JAGA installatie terug te verdienen.

Erik Olden van IMI Heimeier gaat in op het goed inregelen van radiatoren en vloerverwarmingsinstallaties. Hiermee is een besparing van installaties tot wel 35% energiebesparing realiseerbaar in combinatie met een zeer hoog comfortniveau. Installaties functioneren pas optimaal als er goed is ingeregeld; ze gebruiken veel minder energie en kunnen het vereiste comfort beter realiseren. Daarnaast kan het u veel kostbare nazorg besparen. U leert dat waterzijdig inregelen nog eenvoudiger kan dan tot nu toe mogelijk was! Deze lezing is bedoeld voor ondernemers, toekomstige ondernemers en huidige studenten.

Programma:
11.45 uur inloop met een broodje
12.15 uur introductie door Roeland Westra, Projectleider Centrum Duurzaam
12.25 uur Johan van Putten van JAGA
12.45 uur Erik Olden van IMI Heimeier
13.05 uur ruimte voor vragen

De lezing vindt plaats op dinsdag 15 september 2015 van 12.15 uur tot 13.25 uur op de Anne Wadmanwei 6, 8914 BD Leeuwarden. Inloop met een broodje vanaf 11.45 uur.

Graag tot dan!

Interesse? Meld u aan voor deze lezing.

  Bedrijfsnaam (verplicht)

  Naam (verplicht)

  Functie (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Emailadres (verplicht)

  Aantal personen (verplicht)

   

  Over de auteur

  Roeland Westra - Als projectleider Centrum Duurzaam duurzaamheid zichtbaar maken voor studenten en bedrijven

  Gerelateerde berichten

  Comments are closed.