15 december 2015: Duurzaam Doen Lunchlezing – flexibele systeemoplossingen van warmtepompen – energie-onafhankelijkheid met zonne-energie en energieopslag

ROC Friese Poort Centrum Duurzaam nodigt u graag uit op dinsdag 15 december 2015 voor een Duurzaam Doen lunchlezing over flexibele systeemoplossingen van warmtepompen en  energie-onafhankelijkheid met zonne-energie en energieopslag in samenwerking met UNETO-VNI en Kenteq.

Mono-block lucht-water warmtepompen
Ronald Scheffer van Nibe vertelt over de NIBE mono-block lucht-water warmtepompen deze is vrijwel met elk bestaand verwarmingssysteem te combineren en zonder STEK-erkenning te installeren. Naast deze flexibele oplossingen, scoren deze systemen zeer hoog in de energielabeling!

StorEdgeT
Janna Mirck van Solaredge gaat in op de nieuwste omvormer technologie en de opslagtoepassing StorEdgeT. De nieuwe HD Wave, 6kW omvormer maakt gebruik van een innovatieve manier van vermogensomzetting, is laag in gewicht  en heeft een rendement van 99%. Een oplossing om eigen energie te optimaliseren en een stap naar uw energie neutrale woning.

Deze lezing is bedoeld voor ondernemers, toekomstige ondernemers, huidige studenten en belangstellenden.

Programma:
11.45 uur inloop met een broodje
12.15 uur introductie door Roeland Westra, Projectleider Centrum Duurzaam
12.25 uur Ronald Scheffer van Nibe
12.45 uur Janna Mirck van Solaredge Technologies BV
13.05 uur ruimte voor vragen

Interesse? 

  Bedrijfsnaam (verplicht)

  Naam (verplicht)

  Functie (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Emailadres (verplicht)

  Aantal personen (verplicht)


  De lezing vindt plaats op dinsdag 15 december  van 12.15 uur tot 13.25 uur op de Anne Wadmanwei 6, 8914 BD Leeuwarden. Inloop met een broodje vanaf 11.45 uur.

  Over de auteur

  Roeland Westra - Als projectleider Centrum Duurzaam duurzaamheid zichtbaar maken voor studenten en bedrijven

  Gerelateerde berichten

  Comments are closed.