Paasviering Anne Wadmanwei 2015

Op donderdag 2 april 2015 was een paasviering voor alle studenten van de opleidingen ICT, CIBAP, Marketing Communicatie & Evenementen, Techniek en Bouw. En ook voor alle ROC Friese Poort personeel werkzaam op de Anne Wadmanwei. Onder het genot van een bakje koffie of thee met paasbrood volgde de opening door Berend Wijbenga. Hierna gingen de studenten in drie groepen naar buiten om actief de wind te trotseren. Dit in de vorm van een rondgang om de oude vuilnisbelt, en een aantal sportieve activiteiten.

Klik hier voor een foto-impressie

Nadat iedereen goed uitgewaaid was stond de paaswijding in de Innovatiewerkplaats op het programma.

Gerlof Wiersma, teamleider Royal Mission Noord sprak iedereen toe. Hij liet een inspirerende film zien over : Want to know more about how to know God? Graffiti Bridge to Life

Gerlof introduceerde Jeremy Deug, rapper en jeugdwerker. Hij rapte een gesprek met de Vader in de hemel. De tekst was te volgen via een groot TV scherm.

Bij het verlaten van de innovatiewerkplaats konden de studenten hun deelname kaart van de activiteiten in een bak naar keuze doen voor een goed doel. De meeste kaarten kwamen in de bak voor ALS.
Napraten is mogelijk via: gerlof@royalmission.nl

Ondertussen was in het Atrium een uitgebreid lunchbuffet, met warme broodjes en vers fruit, door de catering verzorgd. Iedereen liet zich dit goed smaken. Complimenten aan de catering.

Ter info van de site van Royal Mission: royalmission
Gerlof is teamleider van Royal Mission Noord. Hij wordt een zeer gewaardeerd als motiverend en gepassioneerd spreker. Zijn passie is aanstekelijk en zijn bewogenheid is hartverwarmend.
Thema’s: Evangelisatie, gebed, liefde, naastenliefde, genezing, gaven v/d Geest, identiteit in Christus, seksualiteit, homoseksualiteit, de kerk, jongerenthema’s.

Over de auteur

Roeland Westra - Als projectleider Centrum Duurzaam duurzaamheid zichtbaar maken voor studenten en bedrijven

Gerelateerde berichten

Comments are closed.